Artiesten 2019

Thorsten von Lippe Biesterfeld
Schlager zanger en komiek, beter bekend als Der Blonde Engel. Geboren in Mönchengladbach (D) en toen
al beschikte hij over zijn befaamde goldene stimme. Is enorm geliefd bij zijn publiek. Thorsten neemt u tijdens zijn optreden mee terug in de tijd met zijn Goldene Hitmix; bekende schlagers zoals Fiesta Mexicana, Ein Festival der Liebe en  viele, viele andere superhits passeren de revue tijdens zijn ramba samba party!

Er is geen andere live zanger in de Benelux te vinden die de bekende kult schlagers èn de huidige populaire Duitse hits van nu, zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld. Thorsten is naast Schlagersänger ook ‘ein Komiker’. Een entertainer die zijn publiek, jong en oud,  weet te vermaken te boeien èn te verbazen. Elk optreden van hem is anders; zijn repertoire word afgestemd op het aanwezige publiek. Zijn stemgeluid doet uw denken aan Heino, aan Freddy Quinn, Roy Black, en zelfs (voor de kenners) Nina Hagen……

Hij word tegenwoordig ook gevraagd voor tv en radio commercials, als lead-zanger en als presentator voor Oktoberfeesten of Schlagerpartys. Ook voor uw feest waarbij een Duits tintje gewenst is, is Thorsten dè ideale gastheer, presentator, special guest, of live-act die zorgt voor de juiste stimmung!

 RVS-Creations

De entertainers
Alle entertainers die u op evenementen terugziet zijn veelal hobbyisten welke stuk voor stuk geweldig vinden om mensen een leuke dag te bezorgen. Veel van deze entertainers hebben hun kostuum zelf ontworpen en laten bouwen.
Sommige entertainers hebben meerdere kostuums en hebben bij ieder kostuum een bepaalde manier van entertainen verzonnen. Zodoende is dus ieder personage die meedoet aan evenementen uniek.

De gast-entertainers waarmee RVS-Creations samenwerkt, komen uit heel Nederland en niet alleen uit Limburg. Het is dus geheel afhankelijk van reistijd, reiskosten en de beschikbare vrije tijd of de entertainers naar uw evenement kunnen komen.
Neem gerust een kijkje bij het kopje ‘entertainers’ om te zien welke pluizige beesten meehelpen om uw evenementen nog kleurrijker te maken!
Voor meer informatie: www.rvscreations.nl/

 

marcelMarcel Vossen  Marcel kwam in het mooie bouwjaar 1969 ter wereld in Weert. Al vroeg werd duidelijk dat hij muziek in zijn genen had: al op driejarige leeftijd liep hij thuis mee te blèren met de radio, waarbij ‘Ben’ van Michael Jackson een absolute favoriet was! En een flesopener, die er met wat fantasie enigszins uitzag als een microfoon, werd al snel als dusdanig gebruikt. Doordat zijn pa regelmatig thuiskwam met nieuwe platen en Marcel dus ook van huis uit gestimuleerd werd, werd die interesse in muziek alleen maar groter en groter, en zo kon het gebeuren dat hij op 13-jarige leeftijd samen met een schoolvriend zijn eigen piratenzender had. Alleen ontbrak de zender… Maar ‘Studio Scooby Doo’ heeft binnenshuis een jaar lang twee fanatieke medewerkers gehad!Toen de vraag kwam of hij zijn kunstje ook vertoonde op feesten, bruiloften, braderieën etc., besloot Marcel deze kans aan te grijpen om zijn werkzaamheden uit te bouwen. Zo groeide hij uit tot een graag geziene gast op véle feesten en andere gezellige aangelegenheden in geheel Zuid- en Midden-Nederland. Als solo-DJ, maar ook als helft van het voormalige feestduo ‘De Hazenvangers.nl’, mocht hij zo diverse mensen van allerlei pluimage vermaken: van bouwvakker tot bankdirecteur, en van 5 jaar jong tot 85 jaar oud.En van die in loop der jaren opgedane ervaring laat hij nog altijd met véél plezier vele feestvierders meegenieten!
Aldje Hendrikx (Beppie Kraft)Aldje
Frans Theunisz

Frans is geboren in 1946 en groeide op in de Maastrichtse wijk Limmel. Op acht-jarige leeftijd verdeelde hij zijn tijd tussen voetballen en trommelen bij de drumband van harmonie De Gele Rijders. “Eigenlijk wilde ik beroepsvoetballer worden. Ik bracht het tot het tweede elftal van MVV, maar koos 21 jaar oud voor de muziek.”

De stap naar dialectmuziek maakte Frans met Harry Heltzel in De Sträötzengers, samen met onder andere Raymonde Quadflieg van Fietsefreem en de bananenboxer. Hiermee vormde Frans de welbekende groep “De Nachraove”.

De Nachraove scoort in 1995 een landelijke hit met “Sjeng Aon De Geng”. Aanvragen voor optredens in heel Nederland en België stromen binnen, met als uiteindelijk gevolg dat de groep ophoudt te bestaan. Op zanger Frans Theunisz na zien de andere leden het niet zitten hun vaste banen op te geven.
Onder de naam Nachroaf F. Theunisz vervolgt Theunisz zijn weg solo. Met succes. Hij doet veel optredens in samenwerking met het Sheila Showballet uit Alkmaar. Hoogtepunten: de langste polonaise ooit op het Vrijthof in Maastricht, een optreden in het MVV-voetbalstadion en een acte de présence op het schlagerfestival in Kerkrade.

In 2006 presenteert Frans wekelijks zijn programma Aon de Geng op TV Limburg. De programma’s die Frans voor TV Limburg maakt zijn over het algemeen zeer divers van onderwerp en vrolijk van opzet. Met zijn eerlijke en ongekunstelde opstelling staat Frans dicht bij de kijkers. Naast zijn activiteiten als zanger en tv-presentator wordt Frans ook algemeen erkend als nachtburgemeester van Maastricht.

 

Patrick Hendrikx
Momenteel ben ik ruim 15 jaar actief bezig met zingen en entertainen. Mijn doelstelling is om van ieder feest een succes te maken en wil dit samen doen met het publiek. Ik heb al diverse malen opgetreden bij diverse Piratenfestijnen, Proms-concerten en attractieparken. In 2008 organiseerde Sterren.nl de talenten-jacht: “Zing voor Oranje” Na diverse stemrondes ben ik destijds in de finale beland. De finale was live in het Panama-theater te Amster-dam. Wederom was dit een unieke ervaring!
Kortom, van ieder feest wil ik nog meer feest maken!
www.patrickhenderikx.euHendrikx