Artiesten 

Dennis Hendrikx

Dennis Hendrikx is een regionale artiest die al enige jaren actief is – met name tijdens de vastelaovundj – maar de laatste tijd ook op andere vlakken aan de weg timmert. Zo won hij in het verleden al een aantal liedjes-concoursen en heeft hij in 2011 de finale bereikt van de TV Limburg-talentenjacht ‘Dao Zit Meziek in’.

 RVS-Creations

De entertainers
Alle entertainers die u op evenementen terugziet zijn veelal hobbyisten welke stuk voor stuk geweldig vinden om mensen een leuke dag te bezorgen. Veel van deze entertainers hebben hun kostuum zelf ontworpen en laten bouwen.
Sommige entertainers hebben meerdere kostuums en hebben bij ieder kostuum een bepaalde manier van entertainen verzonnen. Zodoende is dus ieder personage die meedoet aan evenementen uniek.

De gast-entertainers waarmee RVS-Creations samenwerkt, komen uit heel Nederland en niet alleen uit Limburg. Het is dus geheel afhankelijk van reistijd, reiskosten en de beschikbare vrije tijd of de entertainers naar uw evenement kunnen komen.
Neem gerust een kijkje bij het kopje ‘entertainers’ om te zien welke pluizige beesten meehelpen om uw evenementen nog kleurrijker te maken!
Voor meer informatie: www.rvscreations.nl/

 

marcelMarcel Vossen  Marcel kwam in het mooie bouwjaar 1969 ter wereld in Weert. Al vroeg werd duidelijk dat hij muziek in zijn genen had: al op driejarige leeftijd liep hij thuis mee te blèren met de radio, waarbij ‘Ben’ van Michael Jackson een absolute favoriet was! En een flesopener, die er met wat fantasie enigszins uitzag als een microfoon, werd al snel als dusdanig gebruikt. Doordat zijn pa regelmatig thuiskwam met nieuwe platen en Marcel dus ook van huis uit gestimuleerd werd, werd die interesse in muziek alleen maar groter en groter, en zo kon het gebeuren dat hij op 13-jarige leeftijd samen met een schoolvriend zijn eigen piratenzender had. Alleen ontbrak de zender… Maar ‘Studio Scooby Doo’ heeft binnenshuis een jaar lang twee fanatieke medewerkers gehad!Toen de vraag kwam of hij zijn kunstje ook vertoonde op feesten, bruiloften, braderieën etc., besloot Marcel deze kans aan te grijpen om zijn werkzaamheden uit te bouwen. Zo groeide hij uit tot een graag geziene gast op véle feesten en andere gezellige aangelegenheden in geheel Zuid- en Midden-Nederland. Als solo-DJ, maar ook als helft van het voormalige feestduo ‘De Hazenvangers.nl’, mocht hij zo diverse mensen van allerlei pluimage vermaken: van bouwvakker tot bankdirecteur, en van 5 jaar jong tot 85 jaar oud.En van die in loop der jaren opgedane ervaring laat hij nog altijd met véél plezier vele feestvierders meegenieten!
Aldje Hendrikx (Beppie Kraft)Aldje
Patrick Hendrikx
Momenteel ben ik ruim 15 jaar actief bezig met zingen en entertainen. Mijn doelstelling is om van ieder feest een succes te maken en wil dit samen doen met het publiek. Ik heb al diverse malen opgetreden bij diverse Piratenfestijnen, Proms-concerten en attractieparken. In 2008 organiseerde Sterren.nl de talenten-jacht: “Zing voor Oranje” Na diverse stemrondes ben ik destijds in de finale beland. De finale was live in het Panama-theater te Amster-dam. Wederom was dit een unieke ervaring!
Kortom, van ieder feest wil ik nog meer feest maken!
www.patrickhenderikx.euHendrikx