Nieuws

In deze nieuws rubriek kun je steeds de laatste nieuwtjes lezen.

Truckrun Weert 6 september 2020 afgelast i.v.m. coronavirus

 

Al enkele weken worden wij geconfronteerd met de steeds verdergaande maatregelen en beperkingen die worden opgelegd in verband met het coronavirus. Wij als bestuur van Truckrun Weert volgen deze ontwikkelingen en adviezen van de overheid en het RIVM steeds op de voet.
Ook in de toespraak van de minister-president wordt nogmaals benadrukt dat het coronavirus onder ons is en voorlopig onder ons zal blijven. Het advies om sociale contacten zo veel mogelijk te beperken blijft van kracht.
Tot 1 september mogen er geen vergunning plichtige evenementen plaatsvinden met mogelijkheid dat deze datum naar 1 oktober gaat.

De gezondheid van de deelnemers, chauffeurs, vrijwilligers, bezoekers en alle andere betrokkenen is onze voornaamste prioriteit. Daarom hebben wij het besluit genomen om de Truckrun die 6 september aanstaande zou plaatsvinden af te gelasten.

Wij vinden het ontzettend jammer voor de deelnemers die hier vaak al een jaar naar uit kijken en iedereen die op welke manier dan ook heeft meegeholpen met de voorbereidingen. Maar gezien de huidige omstandigheden is het afgelasten van de Truckrun Weert de meest verstandige keuze.

De volgende Truckrun zal plaats vinden op zondag 5 september 2021.

Bestuur Truckrun Weert

Route
Het bestuur heeft besloten om in 2021 een andere route te gaan rijden. We komen niet meer in Baexem en Heythuysen zie voor de actuele route de pagina “Route”.
AVG
Per 25 mei 2018 is in de gehele Europese Unie de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
van
toepassing.
Hierdoor heeft een organisatie meer verplichtingen bij de verwerking van persoonsgegevens dan
voorheen. Voor meer informatie klik hier AVG Truckrun Weert

Vaste bijrijder
Chauffeurs die een naam hebben van de bijrijder, gelieve het bijrijdernummer en lunchpakket voor 10.00 uur bij de “inschrijving deelnemers” (in de hal van Lumar) ophalen. Nummer van de truck is het bijrijdernummer. Indien het nummer is uitgegeven dan gaat degene met het uitgegeven nummer voor!