Nieuws

In deze nieuws rubriek kun je steeds de laatste nieuwtjes lezen.

Inschrijvingen bijrijders & chauffeurs.
Na ruim een maand dat de inschrijvingen geopend waren zitten we helemaal vol! Op zondag 3 september zullen dan ook 200 trucks met een bijrijder een geweldige dag beleven.

De werkwijze voor de motards is iets veranderd.
Tijdens de Truckrun 2017 zullen wij weer gewoon in colonne rijden. Voor de verkeersregelaars die de stoet niet voorbij willen rijden of verkeersregelaars zonder motor hebben wij vaste kruispunten.

Verkenningsronde
Wij rijden onze verkenningsronde op zaterdag 26 augustus 2017 om 13.00 uur. Verzamelen bij PSW Edisonlaan 16A in Weert.

Vrijwilligersavond
Op donderdag 24 augustus om 20.00 uur organiseren wij onze vrijwilligersavond, op deze avond verdelen wij de taken voor zondag 3 september.
Op deze avond zijn ook de verkeersregelaars die op het Industrieterrein staan van harte welkom.

Vaste bijrijder
Chauffeurs die een naam hebben van de bijrijder, gelieve het bijrijdernummer en lunchpakket voor 10.00 uur bij de “inschrijving deelnemers” (in de hal van Lumar) ophalen. Nummer van de truck is het bijrijdernummer. Indien het nummer is uitgegeven dan gaat degene met het uitgegeven nummer voor! 

Samenwerking met Verkeerregelaars United Weert
Deze groep verkeersregelaars is ontstaan vanuit een enthousiaste groep verkeersregelaars van de Truckrun Weert.
Overal in Nederland is het lastig om de verkeersveiligheid bij evenementen goed geregeld te krijgen. Met onze organisatie

proberen we een gat te dichten tussen evenementen aan de ene kant en enthousiaste mensen aan de andere kant.
Wij proberen de vrijwilligers zo te verenigen dat ze vaker dan een keer per jaar ingezet kunnen worden en de evenementen hun kostbare tijd niet hoeven te verbruiken met het zoeken naar goede mensen.
Wil je vrijwilliger worden of heb je voor jullie evenement verkeersregelaars nodig? Stuur ons eens een mailtje en wij
nemen zo snel als mogelijk contact via info@vkrweert.nl.
Of kijk op de website www.vkrweert.nl

Het Samenfonds0495
Wij mochten een check ontvangen van Stichting het Samenfonds0495. Dit is een lokaal goede doelen fonds dat door de Weerter bevolking wordt gevuld, gefinancierd. Van dit geld kunnen wij weer extra verkeersregelaars-hesjes aanschaffen, Wij hadden geen kleinere maten en nu hebben we dus voor iedere verkeersregelaar een passend hesje! 

Steun het Samenfonds0495, doneer uw oude textiel
Iedereen die oude textiel in de ‘groene Reshare’ containers, huis aan huis laat ophalen of inlevert bij de Sponsorwinkel of school steunt het Samenfonds0495. Het Samenfonds zou het waarderen als u het oude textiel niet in de vuilbak te gooit en maar bij het Samenfonds wilt inleveren. Alvast bedankt hiervoor.