Artiesten 

DJ KIMMENEED (Marco van Kimmenade) 

Ik draai op allerlei soorten feesten, en heb mij ontwikkeld tot een allround DJ.

Meer info: info@djkimmeneed.nl

 

 

 RVS-Creations

De entertainers
Alle entertainers die u op evenementen terugziet zijn veelal hobbyisten welke stuk voor stuk geweldig vinden om mensen een leuke dag te bezorgen. Veel van deze entertainers hebben hun kostuum zelf ontworpen en laten bouwen.
Sommige entertainers hebben meerdere kostuums en hebben bij ieder kostuum een bepaalde manier van entertainen verzonnen. Zodoende is dus ieder personage die meedoet aan evenementen uniek.

De gast-entertainers waarmee RVS-Creations samenwerkt, komen uit heel Nederland en niet alleen uit Limburg. Het is dus geheel afhankelijk van reistijd, reiskosten en de beschikbare vrije tijd of de entertainers naar uw evenement kunnen komen.
Neem gerust een kijkje bij het kopje ‘entertainers’ om te zien welke pluizige beesten meehelpen om uw evenementen nog kleurrijker te maken!
Voor meer informatie: www.rvscreations.nl/

 

Xerxes Naseri

Deze Amsterdamse rechtenstudent met Perzische achtergrond maakt voornamelijk Nederlandse zouk-muziek, maar is daarbij zijn liefde voor R&B nooit vergeten. Deze combinatie zorgt voor een unieke muzikale mix. Xerxes wordt gezien als hét nieuwe talent op de Nederlandse podia.
Zijn eerste single „Jij bent van mij”, zette hij uit nieuwsgierigheid a
ls gratis download online, waarna het direct een groot succes werd en zelfs enkele weken de nummer 1-positie innam bij radiostation FunX. Inmiddels is de song al meer dan 700.000 keer bekeken via YouTube.

Math van Veldhoven


De in Weert geboren Math van Veldhoven timmert al enige jaren aan de weg als zanger. Met zijn opvallende mooie aparte ogen en vrolijke, maar ook warme stemgeluid weet hij iedereen te raken. Dit komt ook weer tot uiting op zijn single “Ik Heb Gedroomd Van Jou”, waarvoor Math zelf de tekst schreef. De single werd geproduceerd door Ronald Moonen (bekend van o.a. Dirk Meeldijk en Marco de Hollander). “Ik Heb Gedroomd Van Jou” wordt natuurlijk ondersteund door een prachtige videoclip, welke inmiddels volop te zien is op de bekende clipkanalen. 

Mark en Wilhelmien
Dit muzikale echtpaar draagt al jarenlang haar muzikale steentje bij aan alles waar een feestje gebouwd mag worden.
Met hun aanstekelijke entertainment weten ze zowel jong en oud telkens weer te verassen met heel veel gezelligheid.
We kennen Mark en Wilhelmien niet alleen van de Vastelaovendj.
De rest van het jaar zien en horen we ze met regelmaat op menig feest de sfeer er goed in brengen.
Als Stichting Truckrun Weert zijn we trots dat Mark en Wilhelmien gezellig wat liedjes komen zingen.

Stemming gegarandeerd!

 


Aldje Hendrikx (Beppie Kraft)

Het is altijd een groot feest op onze Truckrun met Aldje Hendrikx als zij begint met de meezingers van Beppie Kraft.

 

Um te Bäöke!

Wij zijn opgericht op 11-11-1993 als een joekskapel, in het begin vooral actief in het carnavalsseizoen, maar nu een feestkapel die het hele jaar door muziek maakt bij zeer diverse gelegenheden, zoals sportwedstrijden, koopzondagen, braderieën, wandelevenementen enz. Ons repertoire is zeer divers, van hollandse meezingers, duitse schlagers, franse chansons tot diverse moderne pop- en rocknummers.

Vivian Boevree-Zinzen

Vivian deed het al altijd nèt een beetje anders.

Opgegroeid met klassieke en blaasmuziek besloot ze al vroeg dat zij haar “instrument” altijd bij zich zou dragen: haar stem. Je hoefde haar als kind nooit te zoeken; gewoon de muziek volgen.

Het jaar 2000 bleek een keerpunt. Na het winnen van een internationale talentenjacht begon ze met optredens in Nederland,  Duitsland en België, en als achtergrondzangeres voor diverse Limburgse artiesten.

Haar stijl is veelzijdig, met zowel klassiekers en schlagers als hedendaagse pop en dance, maar altijd origineel en afgestemd op haar publiek.