Artiesten 

DJ Jean Paul Verheggen (JeePee)

Eind jaren tachtig verzot geraakt bij de 50/50 van de disco muziek en zo achter de lampen bij Madeira terecht gekomen, toen kwam de klim naar de RIVA, Carte Blanche, Palladio, Apollo, Grand Madeira, De schuur, De Kwieb, Dirigent, Beatrix, en nog veel maar zalen feesten en festivals.
Daarnaast ook 8 jaar bij Radio Grensland en Contact gedraaid en vier jaar bij Weert fm tot eind Dec. 2021.
De liefde voor alle soorten van muziek met n  knipoog naar de oude dance en trance, probeer ik er altijd en topfeest van te maken.

 RVS-Creations

De entertainers
Alle entertainers die u op evenementen terugziet zijn veelal hobbyisten welke stuk voor stuk geweldig vinden om mensen een leuke dag te bezorgen. Veel van deze entertainers hebben hun kostuum zelf ontworpen en laten bouwen.
Sommige entertainers hebben meerdere kostuums en hebben bij ieder kostuum een bepaalde manier van entertainen verzonnen. Zodoende is dus ieder personage die meedoet aan evenementen uniek.

De gast-entertainers waarmee RVS-Creations samenwerkt, komen uit heel Nederland en niet alleen uit Limburg. Het is dus geheel afhankelijk van reistijd, reiskosten en de beschikbare vrije tijd of de entertainers naar uw evenement kunnen komen.
Neem gerust een kijkje bij het kopje ‘entertainers’ om te zien welke pluizige beesten meehelpen om uw evenementen nog kleurrijker te maken!
Voor meer informatie: www.rvscreations.nl/

 

Mark Gruijthuijsen

Mark Gruijthuijsen ( De Gruijt ) is de vastelaovendj zanger / entertainer bij uitstek. Optredens van zijn geboortestad Weert tot diep in het zuiden maakt hij de mensen enthousiast. De polonaise schlager 60.000 Maeter het debuutnummer is in de wijde omgeving niet meer weg te denken. Met een hoge notering in de Limburgse lijsten. Met het liedje De Gruyt won hij het Limburgs cover liedjes concours. Het nummer Stukske Limburgse Geluk eindigde hoog bij het LVK. Niet alleen met de vastelaovendj werden liedjes gemaakt, maar er kwam ook ieder jaar een zomerhit uit. Met het Liedje en de geweldige clip In de Zoeëmer werd de top 50 gehaald van radio nl. Dit kunstje deed hij een jaar later over met het liedje De Playa. Twee dialect nummers in de Nederlandse top 50 van tv oranje. Met het nummer Bonjoure werd in 2022 het grootste succes behaald een 2e plaats tijdens het zuidelijke liedjesconcours, en een mooie top 22 plaats tijdens het LVK. Het liedje met de prachtige tekst Merge kan wachte staat jaarlijks in de top 75 van de mooiste Limburgse liedjes allertijden. Met een groot repertoire aan eigen nummers zorgt de Gruijt op ieder optreden dat de mensen met een glimlach huiswaarts gaan.

 

Math van Veldhoven


De in Weert geboren Math van Veldhoven timmert al enige jaren aan de weg als zanger. Met zijn opvallende mooie aparte ogen en vrolijke, maar ook warme stemgeluid weet hij iedereen te raken. Dit komt ook weer tot uiting op zijn single “Ik Heb Gedroomd Van Jou”, waarvoor Math zelf de tekst schreef. De single werd geproduceerd door Ronald Moonen (bekend van o.a. Dirk Meeldijk en Marco de Hollander). “Ik Heb Gedroomd Van Jou” wordt natuurlijk ondersteund door een prachtige videoclip, welke inmiddels volop te zien is op de bekende clipkanalen. 

Ivonne & Wullum

Na jarenlang als Bonte Avond artiest van de Rogstaekers in het theater te hebben gestaan, heb ik mijn passie in zingen gevonden.
Als duo Von en Ome Wullum breng ik country,pop, rock muziek in een eigentijds verfrissend jasje.
Ook vind ik het heerlijk als backing vocals in de studio te staan om mijn steentje bij te dragen aan diverse nrs.

 

As Arraias

As Arraias (vrij vertaald de roggen) uit Weert, speelt samba muziek naar voorbeeld van de Braziliaanse samba, vertaald naar de swingende ritme van nu. Wij zorgen ervoor dat de voetjes van de vloer gaan met onze vrolijke samba klanken, jullie zullen ons van veraf kunnen horen!

 

Patrick Hendrikx

Momenteel ben ik ruim 15 jaar actief bezig met zingen en entertainen. Mijn doelstelling is om van ieder feest een succes te maken en wil dit samen doen met het publiek. Ik heb al diverse malen opgetreden bij diverse Piratenfestijnen, Proms-concerten en attractieparken. In 2008 organiseerde Sterren.nl de talenten-jacht: “Zing voor Oranje” Na diverse stemrondes ben ik destijds in de finale beland. De finale was live in het Panama-theater te Amster-dam. Wederom was dit een unieke ervaring!
Kortom, van ieder feest wil ik nog meer feest maken!
www.patrickhenderikx.eu