Info chauffeurs

Op deze pagina tref je informatie aan die specifiek voor de chauffeur is.

Om deel te kunnen nemen dien je in elk geval in de truck plaats te hebben voor een bijrijder (stoel) en eventueel een stoel voor een eventuele begeleider.

Het is VERBODEN dat een begeleider/persoon plaats neemt  op het bed zonder een goedgekeurde gordel. Indien je toch geen plaats hebt voor minimaal de bijrijder kun je uit de stoet verwijderd worden.

Als familieleden van de chauffeur gezellig mee willen rijden in de stoet, kunnen zij plaats nemen in onze Cabrio-bus. Tijdens de Truckrun ontvang je bij de inschrijfoplegger van ons 2 consumptiebonnen en een lunchpakket.
bij het lunchpakket zit 1 lotje, bij terugkomst van de toertocht kun je bij de infostand kijken of je een prijs gewonnen hebt.
De opgegeven maat (staat op de bevestigingsbrief) voor het  T-shirt krijgt je bij oplegger indien de maat niet juist is kun je deze mogelijk ruilen bij de infostand.
Het is voor ons van belang dat er snel ingeschreven kan worden, dus houdt je inschrijfbevestiging gereed.

Vanaf 8.30 uur begint het opstellen van de trucks op het Industrieterrein Kampershoek.

Chauffeurs die een naam hebben van de bijrijder, gelieve het bijrijder nummer en lunchpakket voor 10.00 uur bij de tent “inschrijving deelnemers” ophalen. Nummer van de truck is het bijrijder nummer.

Om 10.30 uur houden wij een verplichte briefing voor alle chauffeurs bij ons feestpaviljoen.

Op verzoek van de gemeente hebben wij dit jaar enkele stiltegebieden aangegeven, (doormiddel van zeilen) gelieve deze te respecteren!

Iedereen krijgt op de dag zelf bij de inschrijvingsoplegger automatisch een vrijstellingsbrief,
indien je deze wilt gebruiken dan dien je zelf de ontbrekende gegevens in te vullen.

In Frankrijk dien je nog een verklaring in het Frans en een beschikking EG te hebben.
Deze zijn hier te downloaden.

Download hier de Franseverklaring (pdf)

Download hier de Beschikking EG (pdf)

Met nadruk wijzen wij er op dat het verboden is om als chauffeur een kind op schoot te nemen.

Het is tijdens de route verboden te roken!
Denk aan het welzijn van uw berijder.

Mededeling: Er zal tijdens de Truckrun gefilmd en gefotografeerd worden. Uit privacy overwegingen kan het voorkomen dat je bezwaren hebt tegen het filmen en fotograferen van jou of je truck. Stichting Truckrun Weert heeft daarom gesteld dat de inschrijving tevens een akkoordverklaring is.