Nieuws

In deze nieuws rubriek kun je steeds de laatste nieuwtjes lezen.

Oproep
Wat was het weer een prachtig weekend met tal van leuke momenten: voorbereiding, inschrijven de toertocht en het feestje voor jong en oud. Prachtig om te zien hoe iedereen vol overgave heeft mee gedaan met de 10e editie van Truckrun Weert. Er heerste een mooie sfeer, langs de route en op het paviljoen. Wij hebben er weer ontzettend van genoten

Wij willen IEDEREEN bedanken die er voor heeft gezorgd dat Truckrun Weert weer een daverend succes was. Alle sponsoren, vrijwilligers, verkeersregelaars, chauffeurs , bijrijders deelnemers en bezoekers, in een woord, BEDANKT!!

Door de talloze positieve reacties hebben we een zeer positief gevoel overgehouden aan onze 10e editie, wat ons sterkt om er volgend jaar weer een daverend succes van te maken.

We zullen een paar dingen veranderen in onze organisatie, maar het geraamte van de organisatie blijft in tact. Echter zijn we wel opzoek naar ‘nieuw en vers bloed’ in onze organisatie. Dit kan in een bestuurlijke functie, maar ook tijdens het evenement zelf. Elke editie zijn we ontzettend blij, met iedere vrijwilliger, die we altijd hard nodig hebben. Ben jij diegene die onze organisatie wil versterken? Neem dan contact op via info@truckrunweert.nl.

Tips of verbeterpunten? Laat het ons weten.

NIEUW
Vanaf dit jaar kun je ook betalen met je bankpas, want wij zorgen voor een pinautomaat!

Route
Het bestuur heeft besloten om in 2022 een andere route te gaan rijden.
We komen niet meer in Baexem en Heythuysen zie voor de actuele route de pagina “Route”.

AVG
Per 25 mei 2018 is in de gehele Europese Unie de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
van
toepassing.
Hierdoor heeft een organisatie meer verplichtingen bij de verwerking van persoonsgegevens dan
voorheen.
Voor meer informatie klik hier AVG Truckrun Weert

Vaste bijrijder
Chauffeurs die een naam hebben van de bijrijder, gelieve het bijrijdernummer en lunchpakket voor 10.00 uur bij de “inschrijving deelnemers” (in de hal van Lumar) ophalen. Nummer van de truck is het bijrijdernummer. Indien het nummer is uitgegeven dan gaat degene met het uitgegeven nummer voor!