Over Stichting Truckrun Weert

Initiatiefnemer van de Truckrun Weert is Edward van den Borne. Samen met een enthousiaste groep mensen heeft hij in 2010 Stichting Truckrun Weert opgericht. De doelstelling van deze stichting is om jaarlijks mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit doen we door met ca 200 vrachtauto’s door Weert en omstreken een toertocht te rijden. Op deze speciale dag liggen blijdschap en emotie voor iedereen (deelnemers, chauffeurs en vrijwilligers) dicht bij elkaar. Filerijden was nog nooit zó leuk..

Zonder de enthousiaste inzet van vrijwilligers kan Truckrun Weert deze toertocht niet organiseren. Verkeersregelaars, mensen die willen helpen in de horeca, kortom mensen die de handen uit de mouwen willen steken om deze dag te laten slagen. Meedoen aan de Truckrun is niet alleen leuk, het is een onvergetelijke ervaring die je als vrijwilliger niet mag missen. Onze doelgroep vraagt om iets meer geduld, begeleiding en natuurlijk aandacht en dit kan alleen met inzet van enthousiaste vrijwilligers.

Ook zoeken wij sponsoren die deze dag samen met ons mogelijk maakt.
Voel jij je aangesproken en wil jij ons en de mensen met een beperking komen helpen, meld je dan aan bij voorkeur via deze website of mail naar; info@truckrunweert.nl

De Truckrun in Weert moet je niet alleen zien, je moet hem horen, voelen, toejuichen en van genieten.

Het bestuur van Truckrun Weert bestaat uit de volgende personen:

 

Voor vragen en opmerkingen kunt u ons bereiken via de mail.

 

Truckrun Weert__88A2281_7

Edward van den Borne

Voorzitter
Sponsoring
Beheer facebook-pagina

Nicole van Riet

Secretaris
Bijrijders


Carol Königshofen

Bestuurslid
Horeca
Sponsoring

Prisca Veldhuis

Bestuurslid