Informatie Verkeersregelaars

Wat moet je weten als verkeersregelaar?

 • Je krijgt van ons een lunchpakket, een T-shirt en een lot voor de loterij voor vrijwilligers & chauffeurs. Bij terugkomst van de toertocht kun je bij de infostand kijken of je een prijs gewonnen hebt.
 • Je krijgt een korte instructie en een verkeershesje. Deze lever je later weer bij ons in.
 • Om deel te mogen nemen als verkeersregelaar aan de Truckrun Weert, maar ook andere evenementen,
  is het van overheidswege tegenwoordig verplicht om via e-learning de “instructie verkeersregelaar” gevolgd te hebben. Deze e-learning mag je elders hebben gevolgd hij moet wel nog geldig zijn tijdens onze RUN.
  • Hoe werkt dit? De ingeschreven verkeersregelaars/motards krijgen van ons een inlogcode.
   Als je de code van ons hebt ontvangen dan kun je inloggen op www.verkeersregelaarsexamen.nl om de instructie te volgen. Na de instructie kun je de instructieverklaring uit printen. Deze dien je bij je te hebben als je het verkeer regelt. Een evenementenverkeersregelaar moet zich kunnen legitimeren (met een identiteitskaart of paspoort) op eerste vordering van de politie. Wij als organisatie dragen zorg voor de verkeersregelaarslijst.
 • Verkeersregelaars die zijn ingepland, kunnen zich op zondag morgen melden bij “info-verkeersregelaars” bij het feestpaviljoen.
 • Om ca. 11.00 uur start in het PSW gebouw aan de Edisonlaan 16a (naast ons feestpaviljoen) een korte instructie over hoe te handelen tijdens de toerbegeleiding.
 • De motoren kunnen geparkeerd worden bij het gebouw naast Lumar (voorheen PSW). Let op voor het lopende publiek.

Mocht je specifieke vragen hebben dan kun je mailen naar verkeersregelaar@truckrunweert.nl.

Mededeling: Er zal tijdens de Truckrun gefilmd en gefotografeerd worden. Uit privacy overwegingen kan het voorkomen dat je bezwaren hebt tegen het filmen en fotograferen van jou of je motor. Stichting Truckrun Weert heeft daarom gesteld dat de inschrijving tevens een akkoordverklaring is.

Scroll naar boven